WELKOM OP SUPERBAR

Welkom op SuperBar.be!

Het veranderende cocktaillandschap was drie jaar geleden het startschot van SuperBar.be. We helpen iedere gepassioneerde cocktail- en spiritliefhebber aan professionele en gebruiksvriendelijke tools om de perfecte cocktail te serveren!

Handige accessoires, hippe tools en toffe bar-, wijn- en koffiebenodigdheden om thuis een topdrankje te bereiden én serveren! SuperBar helpt je graag verder. Denk bijvoorbeeld aan wijn- of cocktailglazen, maar ook aan cocktailtools als barspoons, jiggers of shakers of aan toffe cadeau-ideeën als cocktail- en spiritboeken of cocktailsets. Ontdek ons volledig assortiment op SuperBar.be!

PRAKTISCH

Uw pakket* wordt, indien alle bestelde items op voorraad** zijn en de betaling werd ontvangen, binnen 48u na het plaatsen van de bestelling verstuurd (+ € 7,5). Het pakket kan tevens ook kosteloos, maar mits afspraak, opgehaald worden in onze showroom in Brugge. Van maandag tot en met vrijdag tussen 8u30 en 12u30 of tussen 13u30 en 17u30. De showroom is gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen.

* SuperBar denkt aan het milieu en verstuurt pakketten in reeds gebruikt verpakkingsmateriaal.

** Indien u een item wenst te bestellen dat niet voorradig is, nemen we contact met u op.

U kan op onze webshop bestalen met VISA, MasterCard, Maestro en BanContact. De betaling wordt onmiddellijk ontboden bij check-out.

Wenst u een extra touch aan uw bestelling te geven? Kies dan voor een originele en verrassende geschenkverpakking (+ € 1,-).

Bent u horecaondernemer? Surf dan snel naar apssupply.be om ons ruim aanbod voor de professional te ontdekken.

superbar_ on Instagram
  • Libbey Signature glassware ! ✨🥂 #cheers #libbeyglasseurope #regram #superbar #belgianwebshop
  • The right equipment can make the difference ! #bartools #cocktaillove #superbar
  • Happy NewYear ! 🥂✨ Have you seen our new Jackie glasses already ? #rcr #newin #glassware #superbar
  • Holidays = Cocktailtime 🥃 #cheers #cocktaillove #glassware #bartools #superbar
  • Looking for an original gift ? Take a look at our RONIN cocktail sets ! ✨🥃 #giftinspiration #cocktaillove #bartools #superbar
  • 🌲🍸
.
 #superbar #spiegelau #glassware #cocktaillove #christmascocktails #christmasvibes #glazentekoop #online #holidays #bartender #bartools #cocktailglazen